Proces-verbal: Sume de bani gasite de comisia din 2008 in arhiva SIPA

de M.I.     HotNews.ro
Vineri, 9 iunie 2017, 22:21 Actualitate | Esenţial

Comisia din 2008 a gasit in arhiva SIPA o caseta de valori in care se aflau diverse sume de bani, acestea fiind in valoare totala de aproape 128.000 de lei, se arata in procesul-verbal incheiat de comisie si publicat, vineri, de Ministerul Justitiei, potrivit Agerpres.

Potrivit documentului, in data de 10 aprilie 2008, comisia constituita in baza Ordinului Ministrului Justitiei nr. 2418/C/2007, formata din judecatorul Marius Iosif, director general al ANP, lulia Scantei, consilier al ministrului Justitiei si secretar general adjunct, si Horia Georgescu, consilier al ministrului Justitiei, in prezenta procurorului Serban Alexandru, fost director general al ANP, a procedat la verificarea continutului unui fiset metalic aflat anterior in biroul directorului general al ANP, iar apoi pe culoarul Directiei de Prevenire si Combatere a Criminalitatii in mediul penitenciar.

Comisia a gasit o caseta de valori incuiata si asigurata cu un cod de acces numeric, iar la deschiderea ei au fost gasite mai multe plicuri cu bani in valoare totala de 127.876 lei.

Totodata, a fost gasit un plic in care se afla un proces-verbal din 19 ianuarie 2007 prin care reprezentantul Ministerului Justitiei, Ungur Florian, i-a predat procurorului Alexandru Serban, director general al ANP, suma de 127.875,58 RON, reprezentand fond disponibil de cheltuieli operative ale fostei DGPA, fond existent de la data desfiintarii acestei structuri, se mai arata in documentul citat.

"Dupa verificarea continutului casetei de valori, Comisia a procedat la urmatoarele: 1. Plicurile cu bani au fost inchise, stampilate cu stampila Directorului general al ANP, asigurate cu banda adeziva si au fost introduse, impreuna cu plicul prevazut la punctul II din prezentul proces verbal, intr-un singur plic A4, inchis, stampilat cu stampila Directorului general al ANP si asigurat cu banda adeziva. Acest plic a fost depozitat in caseta de valori existenta in fisetul metalic, iar fisetul metalic a fost depus in spatiul de depozitare a arhivei fostei DGPA-SIPA, in holul comun camerelor de depozitare. Caseta de valori a fost asigurata cu codul de acces 3824A, iar fisetul metalic a fost incuiat si sigilat cu sigiliul nr. 49 al Ministerului Justitiei", se mai precizeaza in procesul-verbal.

Material sustinut de BCR

VIDEO Antreprenor StartUp Nation: Ce trebuie sa faci pentru a beneficia de cei 200.000 lei disponibili prin programul StartUp Nation si pentru a-ti dezvolta afacerea

Ai primit un acord de acceptare in programul StartUp Nation. Care sunt urmatorii pasi? Cu ce costuri te vei confrunta pentru a te putea folosi de acesti bani? Mai intai trebuie sa pui in practica ideea de business castigatoare, iar apoi sa iti cresti afacerea. Pentru asta ai nevoie, in primul rand, de clienti noi, strategii adaptate la nevoile pietei si de un ochi atintit permanent asupra propriei afaceri si asupra pozitionarii tale in cadrul unei oferte adesea variate.

1788 vizualizari

  • -5 (5 voturi)    
    WTF (Vineri, 9 iunie 2017, 23:21)

    VladSnow [anonim]

    "Caseta de valori a fost asigurata cu codul de acces 3824A"

    Si de ce e public codul de acces al casetei?


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version