Legistii au anuntat ca, in urma expertizei medico-legale in cazul lui Nae Nicolae, nu a fost gasit alcool in sange si nici probleme patologice preexistente, moartea sa fiind una violenta, a declarat, joi, seful Serviciului de Medicina Legala (SML) Ilfov, Bogdan Malinescu, potrivit Mediafax.

Patronul echipei de fotbal FC Stefanesti, Nae Nicolae, a murit, miercuri, dupa ce masina Bentley condusa de acesta a fost lovita de un tren de persoane, la trecerea la nivel cu calea ferata de pe Soseaua Petricani, la iesirea din Capitala spre Pipera, judetul Ilfov.

Seful Serviciului de Medicina Legala Ilfov a anuntat, joi, rezultatul necropsiei, aratand ca moartea acestuia a fost violenta. El a precizat ca legistii nu i-au gasit alcool in sange si nici nu au constatat "probleme patologice preexistente".

Bogdan Malinescu a mai spus ca se va incerca o "reconstructie a cadavrului", fiind vorba despre o procedura complicata.

"In fiecare distructie mare se incearca reconstructia cadavrului, din respect pentru decedat. Incercam sa facem o reconstructie a cadavrului, sa vedem in ce masura se va reusi, este o procedura complicata", a adaugat Bogdan Malinescu.

Medicul a precizat ca se va incerca si o reconstructie faciala, aceasta fiind "decizia familiei".

Surse din Politia Ilfov au declarat, miercuri, ca Nae Nicoale era oprit primul in coloana care astepta la trecerea la nivel cu calea ferata de pe Soseaua Petricani si a trecut printre bariere in momentul in care a vazut ca vine trenul.

Nae Nicolae era casatorit si avea trei copii, doua fete si un baiat.

Primarul din Stefanesti, Anghel Rababoc, a spus ca fiica cea mare a lui Nae Nicolae, in varsta de 18 ani, are probleme grave de sanatate, iar in prezent este impreuna cu mama ei in Israel, pentru tratament.

Potrivit lui Rababoc, Nae Nicolae i-a spus, la ultima discutie pe care au avut-o, ca in urma unei convorbiri telefonice pe care a avut-o cu sotia lui, referitoare la starea de sanatate a fetei, nu si-a mai dat seama ce face si s-a trezit cu masina in alta parte decat ar fi trebuit sa ajunga.