Ministrul afacerilor externe, Titus Corlatean, a transmis un mesaj de condoleante ambasadorului Romaniei pe langa organizatiile internationale de la Viena, Cristian Istrate, pentru pierderea suferita ca urmare a decesului fiului acestuia, intr-un tragic accident rutier care a avut loc astazi pe teritoriul Romaniei.

¬Am primit cu profunda tristete vestea trecerii in nefiinta a fiului colegului nostru, ambasadorul Cristian Istrate, ca urmare a unui teribil accident de circulatie. Doresc sa ii transmit sincere condoleante si intreaga mea compasiune, precum si a tuturor colegilor din cadrul Ministerului Afacerilor Externe. Ii suntem alaturi in aceste momente atat de dificile pentru familia sa si dorim insanatosire grabnica membrilor familiei afectati de accident. Speram sa treaca cat mai repede peste aceasta grea incercare¬ a transmis ministrul Titus Corlatean.

Seful Misiunii permanente a Romaniei pe langa organizatiile internationale de la Viena, Cristian Istrate, a fost implicat, duminica, intr-un accident produs pe DN 1, in judetul Sibiu, dupa ce masina in care se afla, alaturi de sotie si cei doi copii, a fost lovita de un alt autoturism. Fiul cel mare al ambasadorului, ranit grav in accident, a murit la Spitalul Judetean Sibiu.