Vremea va ramane mai calda decat in mod normal pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii. Cerul va avea innorari si local va ploua in majoritatea regiunilor, ziua mai ales in zona de munte si in est, iar noaptea cu precadere in partea de sud-vest a teritoriului, informeaza Mediafax.

La munte vor fi precipitatii si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 5...6 grade in nordul extrem al Moldovei si 16...17 grade in sudul Olteniei si al Munteniei, iar cele minime vor fi cuprinse intre -2 si 7 grade.

In Bucuresti, vremea se va mentine mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data. Cerul va avea innorari temporare si vor fi conditii sa ploua slab mai ales dupa-amiaza si spre sfarsitul intervalului. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 15 grade, iar cea minima va fi de 4...6 grade.

Miercuri, vremea se va mentine mai calda decat in mod normal pentru aceasta data. Cerul va fi temporar noros ziua, cand local in nord-vest si in zona de munte si pe arii restanse in rest vor fi ploi slabe. Noaptea, innorarile vor fi mai accentuate si va ploua pe arii extinse in jumatatea vestica a teritoriului.

In zona montana inalta vor fi precipitatii mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte si in Banat. Temperaturile maxime vor avea valori de la 7 grade in nordul Moldovei pana la 19 grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor incadra, in general, intre 0 si 9 grade.