Un targ de job-uri cu intrarea libera va avea loc, marti, 22 mai, si miercuri, 23 mai, la Sala Dalles, organizat de Fundatia pentru Educatie si Dezvoltare MediaPro (FEDM) alaturi de Mediafax si Media Sat.

Evenimentul reuneste multe companii cu nume sonore: Allianz-Tiriac, Uniqua Asigurari, BCR Asigurari de Viata, BCR Banca pentru Locuinte, Raiffeisen Banca pentru Locuinte, Rovere Mobili, Remat Holding, RIN Hotels, BGS Medical Unit, Lugera&Makler, MEDIAPRO Pictures, Studiourile MEDIAPRO.

Accesul este gratuit, intre orele 11.00 si 16.00, pentru toate persoanele interesate, indiferent de statutul pe piata muncii si de studiile absolvite.

Organizatorii targului de job-uri au lansat si portalul www.profesiionline.ro, o platfoma care vine cu o oferta inedita: publicarea gratuita a anunturilor institutiilor de invatamant superior, cele mai complexe filtre de cautare a locurilor de munca aflate la dispozitia candidatilor, sectiune de teste profesionale si personale ale caror rezultate pot fi atasate CV-lui, precum si cont gratuit pentru orice companie.