Premiera Cui i-e frica de Bau Bau? la Teatrul Tandarica

de D.S.     HotNews.ro
Vineri, 28 februarie 2014, 14:31 Actualitate | Cultură

Cui i-e frica de Bau Bau?
Foto: Teatrul Tandarica
Teatrul Ţandarica prezinta joi, 6 martie, de la orele 18.00, la Sala Lahovari, premiera spectacolului Cui i-e frica de Bau Bau? Parasutistii si Cui i-e frica de Bau-Bau sunt doua spectacole montate in paralel de Ivica Šimić, la Teatrul de Animatie Tandarica.

Prin montarea celor doua spectacole Ivica Šimić, personalitate marcantă a teatrului pentru copii, aduce în atenţia publicului român tehnici noi şi inovatoare de a educa noua generaţie, de a adapta poveștile la contemporan.

Totul este un joc, cu puține cuvinte, cu mișcare, muzică și dans, un spectacol care apelează la puterea de imaginație a copiilor şi care are ca scop să demitizeze unele dintre cele mai comune temeri, să demonstreze că frica este parte integrantă a vieții de zi cu zi, dar că putem scăpa de ea odată ce o cunoaştem. Comunicarea dintre scenă și public este sinceră, directă, ritmul este alert, iar concluzia de final este că Bau-Bau este prietenul de care nu trebuie să ne fie frică.

Scenariu, regie, scenografie, ilustrație muzicală, light design sunt semnate de Ivica Šimić.
Din distributia spectacolului fac parte: Olga Bela, Dan Codreanu, Ana Maria Bălescu, Adrian Alexandru Neculcea. 

O personalitate carismatică, un vizionar capabil să spargă tiparele clasice ale percepției generale despre teatrul pentru copii, Ivica Šimić - actor şi regizor de origine croată, secretar general ASSITEJ (Asociația Internațională a Teatrelor pentru Copii și Tineret), fondatorul teatrelor Epicentre și Mala Scena din Zagreb din Croația, dar și coordonator a numeroase proiecte culturale internaționale dedicate copiilor și tinerilor, a construit două spectacole ancorate în realitatea contemporană, dedicate atât celor mici cât şi celor mari.

După spectacol, Ivica Šimić este deschis să împărtăşească din experiența lui tuturor celor interesați de artele spectacolului pentru copii și tineret.


Citeste mai multe despre   
[P] Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent in Bucuresti, in data de 4 noiembrie 2017

Camera Consultantilor Fiscali este organizatia profesionala de utilitate publica care coordoneaza activitatea de consultanta fiscala din Romania si are in evidenta peste 5.500 de membri la nivel national. Inscrierile la examen se fac in perioada 2 octombrie 2017 - 20 octombrie 2017 pe site-ul http://www.ccfiscali.ro/.

606 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Vineri