Victoria cu Albania (6-1) si maniera in care au evoluat tricolorii au sters amintirea infringerii de la Sofia. Selectionerul Victor Piturca era fericit pentru rezultat, dar si pentru revenirea de forma a unui fotbalist precum Razvan Cocis pe care chiar el l-a promovat la prima reprezentativa.

Sub impresia unei calificari care a aprins focuri de artificii pe stadionul National, Piturca spune: "Aceasta echipa poate ajunge foarte sus la turneul final". Cit de sus?

"La un turneu final poti spera orice. Inclusiv sa cistigi competitia. Nici nu ma gindesc ca mergem la EURO fara sa ne gindim ca putem termina pe primul loc! Sigur, conteaza multe - sunt echipe valoroase, trebuie ca jucatorii sa fie sanatosi la ora meciurilor, dar trebuie sa ne propunem sa ajungem sus!" - Victor Piturca, pentru TVR1.

Selectionerul este multumit ca rezultatul cu Albania demonstreaza teoria sa ca nationala nu este dependenta de Adrian Mutu sau Cristian Chivu (absenti din cauza unor accidentari). In acelasi timp, este adevarat ca Albania nu a fost mai mult decit un sparring partner agreabil...