Cel mai monden cuplu al momentului, format din seducatoarea Oana Zavoranu si latin-loverul Pepe, declara recent ca se afla la un pas de casatorie. Dar iata ca lucrurile s-au cam schimbat in ultima vreme. Nu se stie de ce, dar cei doi tineri, care anuntau pentru luna august nunta, s-au razgandit. Lumea, curioasa, a inceput sa le puna intrebari.

Raspunsul este acelasi: tinerii ii linistesc pe carcotasi, spunand ca totul este cum nu se poate mai ... roz in viata si in dormitorul lor, in schimb nu vor sa se grabeasca cu ... actele.

Avand in vedere trecutul ghinionist in materie de amor al simpaticei prezentatoare, noi ne-am dori ca acesta sa fie adevarul! Doamne fereste sa fie vorba de altceva! Oana a mai avut o data probleme in aceasta privinta. In 2002, a declarat ca se va casatori cu Cove, prezentatorul emisiunii "Soti si sotii", dar marea nunta nu a mai avut loc.

Din contra, cei doi s-au despartit cu scandal! Situatia lui Pepe este oarecum asemanatoare. Ani intregi, carismaticul cantaret a fost "cuplat" cu Dana, o fata mult mai mare decat el, si se spunea ca o va lua de sotie. Insa, nici in acest caz, lucrurile nu s-au concretizat printr-o casatorie. Sa speram ca, in situatia data, "amorezii" vor avea parte de mai mult noroc...

"Daca nunta cu iubitul ei Pepe s-a amanat din diverse motive, Oana Zavoranu are in schimb noroc in cariera. Ea va modera un show de divertisment si va juca intr-o telenovela."

A plecat suparata de la «Cerb»

Dar sa terminam cu rautatile si sa revenim la domnisoara Oana Zavoranu. Daca in dragoste lucrurile inca nu sunt puse la punct, in schimb, frumoasa bruneta are mai mult noroc in cariera.

Astfel, ea a anuntat, in urma cu o saptamana, ca va parasi postul TVR 2 pentru televiziunea "Acasa TV", lasandu-i pe toti perplecsi. Dar, cu toate acestea, data fiind vechimea ei la televiziunea din Dorobanti, nu se astepta ca organizatorii "Cerbului de Aur" sa ii anuleze aparitia anuntata cu tam-tam de pe scena festivalului brasovean.

Astfel, ea a plecat de la "Cerb" si din "curtea TVR 2" destul de suparata.

Lacrimile i-au fost sterse, insa, de cei de la "Acasa TV", care au anuntat-o sa stea linistita pentru ca va avea foarte multe proiecte interesante pentru acest an.