Sambata seara, la Sala Palatului, mii de spectatori s-au inghesuit s-o vada pe Maria Ciobanu (foto) intr-un concert aniversar, dar si de adio. Dupa 45 de ani de cariera, "Ciocarlia" cantecului romanesc a urcat pe scena pentru ultima data, intr-un spectacol ce a durat mai bine de patru ore.

Ea a avut bucuria de a canta pentru ultima oara in fata spectatorilor si alaturi de copiii ei, Liliana, Carmen si Ionut Dolanescu. Maria Ciobanu (67 ani) s-a nascut in comuna Rosiile-Valcea, satul Hotaroaia, intr-o familie numeroasa. Dintr-o prima casatorie le are pe cele doua fete, iar din casatoria cu Ion Dolanescu l-a nascut pe Ionut.

Este recasatorita de mai multi ani cu Mircea Campeanu, fost antrenor de baschet la Steaua, apoi secretar al Federatiei Romane de Baschet si... fostul sot al unei alte voci celebre a cantecului romanesc, trecuta in nefiinta, Ileana Sararoiu.

Acum, dupa 45 de ani de cantat, Maria Ciobanu doreste sa-si gaseasca linistea alaturi de cei dragi, "pentru ca am obosit si vreau sa pun familia pe primul plan".