Ursus Breweries, membra a SABMiller, a inregistrat in primele sase luni ale anului financiar curent (aprilie - septembrie 2006) o crestere a volumului de vanzari de 13%, in cel de-al doilea trimestru volumele crescand cu 24%, potrivit unui comunicat al companiei remis HotNews.

Potrivit reprezentantilor Ursus in anul 2006, compania va investi 30 de milioane de euro in extinderea capacitatii de productie pana la nivelul de patru milioane de hectolitri de bere.

Avansul raportat de marca Timisoreana a fost de 40%, in principal ca urmare a lansarii produsului intr-un ambalaj PET, in timp ce brandul Ciucas a inregistrat o crestere de 20% si si-a pastrat pozitia a doua pe segmentul economic.

Ursus Breweries, subsidiara a SABMiller plc, este al doilea mare producator de bere de pe piata romaneasca. Compania detine in acest moment patru fabrici de bere si peste 1.300 de angajati. Compania detine in portofoliul sau marcile Ursus, Timisoreana, Ciucas, Stejar, Peroni Nastro Azzurro si Pilsner Urquell.