Domenia Credit IFN, membra a GE Money a lansat creditul pentru investitii diverse cu garantie imobiliara, se arata intr-un comunicat al institutiei financiare remis HotNews. Totodata, compania a majorat perioada de rambursare a creditelor la 30 de ani, iar perioada de gratie a fost extinsa pana la doi ani.

Potrivit reprezentantilor Domenia Credit, in cazul in care solicitantul nu dispune de avans, compania va finanta aceasta suma, pe termen scurt, scurt cu ajutorul unui credit punte, sau pe termen lung, cu ajutorul unui credit de nevoi personale cu garantie imobiliara.

In plus, daca solicitantul a contractat un imprumut ipotecar de la Domenia Credit, clientul va putea sa acceseze un credit de investitii in limita valorii locuintei.

Comisionul perceput la acordarea creditului este de 1,9% din valoarea imprumutului la creditele garantate cu constructie finalizata, iar cel de analiza a dosarului este in valoare de 80 de lei.

Domenia Credit IFN, infiintata in februarie 2003, a acordat pana in prezent credite ipotecare in valoare de peste 45 de milioane de dolari. La momentul actual, compania asigura acoperire teritoriala prin birouri proprii in noua orase, iar prin intermediul colaboratorilor in aproape toate regiunile tarii.

La sfarsitul lunii septembrie, Domenia Credit a fost achizitionata de GE Money, divizia internationala de servicii financiare de retail a General Electric. In urma acestei tranzactii, GE Money a mai obtinut controlul si asupra companiilor Leasemart Holding BV, detinatoare a societatii Motoractive Leasing, si Ralfi SA, companie care ofera credite de consum sub numele de Estima Finance.