Trioul lui Phoenix alcatuit din Steve Nash, Shawn Marion si Amare Stoudemire domina lista rezervelor pentru meciul care aduna cei mai buni jucatori din campionatul nord-american de baschet. Debuteaza in acest an la All Star Game Caron Butler (Washington), Dwight Howard (Orlando) si Carlos Boozer (Utah).

Allen Iverson va juca in premiera in echipa Vestului, din cauza transferului de la Philadelphia la Denver Nuggets.

Titularii celor doua echipe au fost alesi in urma voturilor venite de la fanii din toata lumea. Rezervele au fost stabilite in urma voturilor celor 30 de antrenori ai echipelor din NBA. Fiecaruia i s-a cerut sa stabileasca o lista cu sapte jucatori ai conferintei din care fac parte, dar nu au avut voie sa numeasca jucatori ai propriei echipe.

Loturile celor doua echipe:

EST

Titulari: Gilbert Arenas (Washington), Chris Bosh (Toronto), LeBron James (Cleveland), Shaquille O'Neal, Dwayne Wade (ambii Miami).

Rezerve: Chauncey Billups, Richard Hamilton (ambii Detroit), Caron Butler (Washington), Vince Carter, Jason Kidd (ambii New Jersey), Dwight Howard (Orlando), Jermaine O'Neal (Indiana)

Antrenor: Eddie Jordan (Washington)

VEST

Titulari: Tim Duncan (San Antonio), Kobe Bryant (L.A. Lakers), Kevin Garnett (Minnesota), Tracy McGrady, Yao Ming (ambii Houston).

Rezerve: Carlos Boozer (Utah), Allen Iverson (Denver), Shawn Marion, Steve Nash, Amare Stoudemire (toti Phoenix), Dirk Nowitzki (Dallas), Tony Parker (San Antonio).

Antrenor: Mike D'Antoni (Phoenix)

In cazul in care un jucator nu va putea participa din cauza unei accidentari (exemplu: Yao Ming si Carlos Boozer - accidentati in aceasta perioada), comisarul NBA, David Stern va decide inlocuitorii.

Meciul vedetelor este programat pe 18 februarie in Las Vegas si va fi transmis in direct sau inregistrat in peste 200 de tari din lumea intreaga si pe internet. Cel mai spectaculos joc al anului in NBA se disputa in premiera intr-un oras care nu are o echipa de baschet in campionatul profesionist.

Ultimele doua editii ale All Star Game au fost castigate de echipa Estului, anul trecut diferenta fiind de doar doua puncte (122-120). Avantajul la general apartine tot Estului care a castigat de 34 de ori din 55 de partide disputate.