Steaua va juca primele trei partide de pe teren propriu in afara Bucurestiului, la o distanta de minim 150 de kilometri. Cele trei jocuri care intra sub incidenta acestei decizii sunt cele cu UTA, FC Arges si Dinamo.

Hotararea Comisiei de Disciplina a fost luata in urma manifestarilor suporterilor la ultimele jocuri din 2006, acasa cu Poli Timisoara si in deplasare la Universitatea Craiova. Steaua a primit si o amenda de 50.000 de lei.

Patronul Stelei, George Becali a anuntat ca echipa pe care o conduce va face apel la decizia privind suspendarea terenului pe care o considera prea severa. Totusi, Steaua va plati amenda financiara.

Cristi Borcea, directorul general al lui Dinamo, considera ca decizia este in favoarea echipei din Stefan cel Mare. "Este o masura care la prima vedere ne avantajeaza. Dar nu stiu cat de buna este, avand in vedere ca se va disputa derbiul campionatului."

Si Universitatea Craiova a fost sanctionata pentru incidentele create de suporteri. Oltenii vor juca doua partide la distanta de cel putin 150 de kilometri de Craiova. Adversarele pe care Universitatea nu le poate primi in Banie sunt Rapid si Gloria Bistrita. Amenda pecuniara primita de Universitatea a fost de 30.000 de lei.