Venit in decembrie la Dinamo in functia de manager sportiv, Florin Raducioiu a infirmat zvonurile conform carora nu s-a adaptat la Dinamo si isi doreste sa plece. Directorul executiv al clubului, Cristi Borcea a declarat marti seara in emisiunea Fanatik de la Telesport ca Raducioiu va renunta la functia detinuta la Dinamo pentru a fi alaturi de familia sa.

Miercuri, Raducioiu a declarat pentru site-ul oficial al clubului Dinamo: "Mai presus de orice subiect, de orice zvon lansat cu rautate, un singur lucru conteaza in aceste zile pentru toti dinamovistii: meciul cu Benfica. Dinamo are nevoie de liniste, are puterea de a trece de Benfica, insa e nevoie de unitate la toate nivelurile.

E adevarat ca trebuie sa plec in Italia pentru o problema personala despre care nu-mi place sa vorbesc. Pentru cateva zile, poate o saptamana. Dar ma voi intoarce pentru a-mi continua munca inceputa la Dinamo."

De asemenea Raducioiu a subliniat importanta meciului contra Benficai si a cerut suporterilor sa fie alaturi de echipa: "Sa demonstreze inca o data ca formeaza cea mai puternica galerie din Romania, sa fie alaturi de echipa pe toata durata meciului cu Benfica. Cu mult echilibru, Dinamo poate aduce o mare bucurie tuturor romanilor."