Exilata la Oradea din cauza propriilor suporteri care si-au dat in petec la finalul anului trecut, Steaua face un nou pas gresit in lupta pentru titlu, remizand alb cu UTA. Desi au dominat clar, ros-albastrii nu si-au creat mari ocazii de poarta, doar Ghionea in prima repriza si Bostina in mitanul secund punand in pericol poarta lui Daniel Tudor.

Eliminarile din prima runda a anului au continuat si la Oradea, Mirel Radoi si Daniel Chirita vazand cate un cartonas rosu.

Antrenorul oaspetilor, Marius Lacatus a regretat la final faptul ca echipa sa nu a putut profita de omul in plus.

"Nu este usor cand joci cu Steaua iar la jucatorii care nu au mai facut-o pana acum acest lucru s-a vazut. Baietii au respectat intru totul ceea ce le-am spus si sunt sigur ca daca o vor face si pe viitor vor veni si rezultate mai bune. Mi-as fi dorit sa profitam mai mult de momentele in care am avut un om in plus pe teren. Daca aveam o posesie mai buna puteam sa avem mai multe ocazii."

Marius Lacatus - antrenor UTA

De doua ori Steaua a cerut gol. Mai intai in prima repriza, la lovitura de cap a lui Sorin Ghionea, prinsa pe linia portii de Tudor, apoi la patrunderea lui Iacob, semnalizat eronat in ofsaid.

"Consider ca in masura sa vorbeasca despre acest meci sunt arbitrii. De multe ori, la noi, ei sunt figurile principale intr-un meci de fotbal si au tinut mortis sa o faca si la meciul acesta. La Iacob nu a fost ofsaid. Ambele goluri au fost valabile. Noi incercam sa ne facem in continuare treaba, dar este foarte greu in conditiile in care arbitrii nu te lasa sa faci cum vrei."

Cosmin Olaroiu - antrenor Steaua

Steaua incheie al treilea meci al primaverii fara gol marcat. Absenta lui Nicolae Dica inseamna mai mult decat se asteptau suporterii Stelei.

Cea mai mare ocazie de gol a oaspetilor a venit in finalul primei reprize. Goian lufteaza, mingea ajunge la Simion care trimite pe langa poarta, din situatie de unu la unu cu portarul Cernea.

Cosmin Olaroiu a regretat alegerea stadionului din Oradea ca loc de disputare a acestei partide, mai ales din cauza starii suprafetei de joc, extrem de moale la ora meciului: "Am jucat pe un teren impracticabil, pe care era greu sa construiesti, dar am jucat ceea ce am putut. Singurul lucru de care imi pare rau ca am ales Oradea este terenul. Pe un alt teren poate ca altfel am fi putut construi."

Lacatus a fost insa multumit ca nu a intalnit Steaua pe Ghencea: "Sunt foarte bucuros ca s-a jucat la Oradea, pe teren neutru, pentru ca una era sa fi jucat in Ghencea, in fata miilor de suporteri stelisti, si alta a fost jocul de aici, unde lipsa suporterilor s-a vazut in jocul Stelei."