Transferul lui Mateus la Dinamo a picat dupa ce doctorii i-au depistat angolezului la vizita medicala virusul hepatitei. Dupa un al doilea control, primul verdict a fost confirmat, astfel ca Mateus a plecat deja inapoi in Portugalia, conducerea dinamovista renuntand la mijlocasul lui Gil Vicente.

Conducatorii gruparii portugheze anuntasera inca de luni ca intelegerea dintre cele doua cluburi nu este perfectata: "Exista un acord de principiu, dar sunt anumite conditii fara de care transferul nu se face. Sportivul continua sa apartina de Gil Vicente si va reveni dupa testele medicale", afirma presedintele lui Gil Vicente, Antonio Fiuza, citat de presa portugheza de marti.

Nici transferul ecuadorianului Darwin Caicedo nu mai este sigur, astfel ca singurul nou jucator al lui Dinamo ramane francezul Fabrice Fernandes.

Caicedo este inca in tara sa natala, unde se antreneaza cu fosta sa echipa, Emelec. Atacantul nu stie cand va reveni in Romania, unde s-a antrenat timp de cateva zile si a participat si la o partida amicala cu Dinamo. Alb-rosii l-au inscris pe ecuadorian la LPF si asteapta venirea lui la Bucuresti.

Intr-un interviu acordat unui site din Ecuador, Caicedo a afirmat ca nu este ingrijorat de problemele aparute la transferul sau la Dinamo, avand si propuneri de a evolua in America de Sud. "Daca va iesi, este bine, daca nu, va fi America de Sud. Sunt preocupat, s-au spus multe lucruri, dar nu ma intereseaza. Acolo am fost primul la antrenamente si mi-au pus un sofer la dispozitie."

Conducerea dinamovista a anuntat ca atacantul va sosi vineri la Bucuresti, el motivand plecarea in Ecuador pentru a rezolva niste probleme familiale. "Vine sigur" a spus directorul general al lui Dinamo, Cristi Borcea.