Poli Timisoara continua drumul spre finala care se va disputa chiar pe propriul stadion. Dubla lui Gigel Bucur a consfintit calificarea banatenilor, iesenii nereusind decat golul de onoare, in prelungirile partidei, prin Sebastian Sfarlea.

"Ma bucur ca am reusit sa castigam si sa mergem mai departe pe unul dintre culoarele ce ne permit sa atingem obiectivele de performanta ale clubului, si anume accederea intr-o cupa europeana. Ii felicit pe jucatori, pentru ca au reusit sa se refaca fizic si psihic, dupa cateva saptamani mai mult decat agitate. N-am reusit decat o mica victorie, ne mai asteapta multe lupte de acum inainte."

Alin Artimon - antrenor Poli Timisoara

"Imi pare rau ca am iesit din Cupa, pentru ca este frumos sa mergi mai departe, dar aceasta este situatia. Noi am venit sa jucam fotbal si, daca putem, sa ne calificam. Nu asa cum s-a insinuat ca am venit aici sa ne predam. Eu cred ca jocul a fost in ansamblu unul placut."

Ionut Popa - antrenor Poli Iasi

Emeghara si Dan Alexa au revenit in echipa banateana dupa accidentari care nu le-au permis sa evolueze contra Rapidului, in campionat.

Gigel Bucur a deschis scorul in minutul 38. Atacantul a reluat in plasa o centrare venita de la fundasul dreapta Ionut Matei, unul dintre cei mai buni jucatori ai Timisoarei.

In minutul 81, Bucur a punctat pentru a doua oara, in urma unei actiuni personale in care a pierdut pe drum doi fundasi ieseni si l-a invins pe Branet cu un sut plasat de la 7 metri.

"Sunt incantat de aceste goluri, dar mai ales de victorie. Sper sa obtinem macar acelasi rezultat si cu Dinamo."

Gigel Bucur - atacant Poli Timisoara

In prelungirile partidei, Sebastian Sfarlea a marcat golul de onoare al oaspetilor, cu un sut la coltul lung al portii lui Popa, trimis de la 12 metri.

Desi a fost programata initial la Brasov, partida s-a disputat pe stadionul Dan Paltinisanu din Timisoara, in urma unei intelegeri intre cele doua echipe.