Rapid Bucuresti isi continua cursa pentru apararea trofeului castigat anul trecut in fata lui FC National, dar giulestenii au avut nevoie de 120 de minute pentru a depasi pe FC Arges. Ianis Zicu si-a demonstrat forma buna prin care trece, deschizand scorul in minutul 99, iar Ionel Ganea a inchis tabela cu primul sau gol de la revenirea la Rapid.

"Am avut o partida pe care am controlat-o de la un capat la altul. Am avut, pe parcursul celor 90 de minute, cinci, sase ocazii mari pe care nu le-am materializat, dar, fireste, odata cu trecerea timpului am reusit sa ne cream spatiile necesare iar oboseala echipei adverse ne-a facilitat drumul spre victorie."

Razvan Lucescu - antrenor Rapid

Dorinel Munteanu a fost titular la pitesteni, jucand pana in minutul 97, cand locul sau i-a fost luat de Ionut Badea.

"Formatia mea s-a comportat ca o echipa naiva dupa minutul 90, primind un gol dintr-o faza fixa care a tradat mai degraba oboseala echipei mele si nu nestiinta in joc. Asta este, trebuia sa castige o echipa, iar astazi a castigat Rapidul. Speram ca data viitoare sa castigam noi."

Dorinel Munteanu - antrenor FC Arges

Dupa doua minute, Ianis Zicu a inscris cu un sut din 6 metri, dupa o centrare de pe partea dreapta a lui Vali Badoi, mingea strecurandu-se prin careul pitestean pana la atacanul rapidist care a avut timp sa si preia mingea.

In minutul 105, Ionel Ganea a inchis tabela, reluand in plasa centrarea aceluiasi Badoi, dar venita de aceasta data de pe partea stanga. A fost primul meci oficial si primul gol pentru Ganea de la revenirea la Rapid, club pe care il parasise acum sapte ani.