Steaua Bucuresti a anuntat perfectarea transferului jucatorului brazilian Elton Gomes (Corinthians), 20 de ani. Tehnica impresionanta si viteza sunt principalele calitati care au atras atentia conducatorilor din Ghencea, care nu sunt ingrijorati de inaltimea fotbalistului - Elton are 1, 56 m!

Impresarul jucatorului a declarat presei braziliene ca intelegerea cu echipa romana "este sigura", iar Elton asteapta sa ajunga la Bucuresti pentru a efectua vizita medicala.

O Globo scrie ca transferul costa 800 de mii de dolari. Jurnalistii brazilieni noteaza: "Elton are o viteza uimitoare si o abilitate teribila, insa inaltimea l-a impiedicat sa se adapteze usor la fotbalul profesionist".

Negocierile pentru Elton au inceput in decembrie, iar anuntul oficial a venit intr-un moment delicat al gruparii din Ghencea - apropiatii patronului Becali au sugerat despartirea de cuplul Mihai Stoica - Cosmin Olaroiu si inlocuirea cu Hagi si Gica Popescu.

De altfel, site-ul oficial al Stelei difuzeaza o declaratie prin care managerul Stoica acuza "diversiunile" create in jurul echipei. "In timp ce altii incercau sa provoace scandaluri, noi incercam sa ne asiguram serviciile acestui jucator de geniu", spune Stoica, pentru site-ul clubului Steaua.

Joi seara, Steaua joaca la Constanta contra Otelului Galati, in "sferturile" Cupei Romaniei. Un esec ar agrava situatia antrenorului Cosmin Olaroiu, dupa eliminarea in fata Sevillei si egalul cu UTA (in prima etapa a stagiunii de primavara).