Actrita italianca, Monica Bellucci, care si-a inceput cariera internationala dupa ce a interpretat rolul sotiei lui Dracula in renumita ecranizare a lui Francis Ford Coppola, se pregateste sa intre din nou in lumea celebrului vampir. Bellucci a primit un rol in noul film “The Un-Dead”, o continuare a clasicului "Dracula", din 1931, relateaza cotidianul Corriere della Sera.

Monica Bellucci s-a nascuta pe 30 septembrie 1968 si a crescut intr-un sat mic din Italia in Citta di Castello, unde tatal ei detinea o companie de camionaj. La varsta de 18 ani, s-a inscris la Universitatea din Perugia cu planuri de a studia dreptul. Pentru a-si plati lectiile, Bellucci a inceput sa lucreze in modeling.

Doi ani mai tarziu, a parasit scoala si s-a mutat la Milano unde a semnat cu contarct cu Elite Model. Lansata in cariera ei din modeling full-time, a inceput sa ia lectii de actorie si a debutat in televiziune Vita Coi Figli (Life With the Sons) in 1990.

Dupa ce a jucat in cateva filme italiene, Bellucci si-a inceput cariera cinematografica si la Hollywood, interpretand mai multe roluri in productii mericane precum Dracula, in care au jucat Keanu Reaves si Winona Ryder, Joseph, alaturi de Ben Kingsley si Dominique Sanda, Asterix & Obelisk: Mission Cleopatre, trilogia The Matrix, Hostile Rescue sau Training Day.

Galerie foto: Monica Bellucci