Pepsi si The Black Eyed Peas au anuntat un turneu mondial care va trece prin 13 tari printre care si Romania. Fanii formatiei The Black Eyed Peas ii vor putea asculta pe 15 septembrie in Bucuresti.

Trupa The Black Eyed Peas, compusa din Will.I.Am, Apl.De.Ap, Taboo si Fergie - a fost premiata de mai multe ori cu discul de platina si detine trei premii Grammy.

The Black Eyed Peas va reprezenta imaginea Pepsi in campaniile organizate in 2007-2008, primul fiind turneul “Pepsi Black Blue and You”. Fanii vor juca un rol activ, direct in cadrul acestui turneu.

“In fiecare tara concertul va apartine in totalitate fanilor. Va fi un turneu si un concert cum nu s-au mai vazut. Nu conteaza din ce tara esti si nu conteaza cat esti de talentat, daca poti sa canti sau sa dansezi, intr-un cuvant daca esti un artist, vei putea sa te implici activ in acest turneu.

Cand Pepsi a venit la noi cu ideea de a lucra impreuna, am vrut sa facem ceva inedit, sa oferim fanilor posibilitatea de a se implica cu adevarat, de a intelege intreaga experienta. Acum sunt convins ca am reusit acest lucru”, spune liderul formatiei, will.i.am, potrivit unui comunicat de presa remis HotNews.

Colaborarea dintre Pepsi si The Black Eyed Peas va oferi consumatorilor ocazia sa-sii demonstreze creativitatea in diferite moduri.

The BEP au populat topurile odata cu lansarea celui de-al treilea album Elephunk in iunie 2003, piesele "Where is the Love" si "Let's get started" ocupand pentru multe saptamani primul loc al clasamentelor muzicale internationale