Prezentatorul Antenei 1 Dan Negru planuieste sa-si cumpere un caine ciobanesc mioritic. Cu toate ca recunoaste ca este mai “strans la punga”, Negru spune ca nu se poate abtine de la cheltuieli cand vine vorba de pasiunile sale. El a facut in ultima vreme cheltuieli masive: si-a construit o vila de lux in Baneasa si si-a cumparat o Dacie veche, de colectie.

Ultimul moft pe lista lui Dan Negru este un caine de paza ciobanesc mioritic pentru casa pe care tocmai a terminat-o de construit. Catelul pe care Dan Negru vrea sa-l aduca la vila proaspat construita are acum doar cateva zile si se va instala in vila abia in septembrie, cand prezentatorul tv isi va schimba domiciliul si va da si o petrecere de inaugurare a casei.

“Cand eram pusti, am cules de pe strada un caine care m-a insotit 18 ani de zile. Atat a trait. Era tot un ciobanesc mioritic, asa ca ma leaga amintiri dragi de aceasta rasa. Pe noul membru al familiei noastre il va chema tot Colea, ca pe catelul meu din copilarie”, a declarat Dan Negru.

Vedeta Antenei 1 a declarat ca isi permite aceasta cheltuiala doar pentru ca si-a mai imbogatit recent contul cu cateva mii de euro, dupa ce a fost gazda Festivalului Callatis si prezentatorul show-ului “Go”: “Dupa ce am prezentat Mangalia si Go, e un mic dezmat financiar pe care incerc sa mi-l pot permite”.

Pretul unui ciobanesc carpatin este in prezent de aproximativ 300 de euro, deci vedeta nu-si va goli conturile din banca.

Integral in Gardianul