Universitatea Craiova, in progres evident, a pus mari probleme lui Dinamo, in special in prima repriza cind jucatorii lui Nicolo Napoli au avut 1-0 (gol Tanasa, min. 36) si ar fi putut beneficia linistit de o lovitura de pedeapsa (hent Danciulescu in propriul careu).

Craiova - Dinamo 1-0 (Tanasa '40)

Oltenii au avut o superioritate evidenta in prima perioada, atit la nivelul organizarii jocului, cit si al angajamentului fizic: Dinamo a suferit enorm din cauza terenului foarte greu, dar si din cauza absentelor: fara Moti (accidentat), apararea bucurestenilor a scirtiit, iar fara Adrian Cristea (suspendat), segmentul de creatie din jocul lui Dinamo a avut mijloace sarace de exprimare.

In a doua repriza, lucrurile s-au schimbat radical - Craiova a cedat prea repede initiativa si nu a facut altceva decit sa se apere. Astfel, Dinamo a primit tot terenul pentru a ataca, implicit o sansa suplimentara.

Zenga a incercat sa corecteze erorile din sistemul de joc si l-a scos pe Lucian Goian (transformindu-l pe Galliquio in aparator central, iar pe Margaritescu in fundas lateral dreapta!), apoi si-a corectat lipsa de inspiratie, scotindu-l din joc pe Gvozdenovici si introducindu-l pe Pulhac.

Cu trecerea timpului, bucurestenii au avut tot mai multe prezente in careul Universitatii si au obtinut egalarea care devenise la un moment dat previzibila: in minutul 80, Danciulescu suteaza splendid din marginea careului, lasindu-l pe Bornescu fara reactie.

Craiova - Dinamo 1-1 (Danciulescu '80)