Cozmin Gusa s-a intilnit, luni, la solicitarea acestora cu Viorel Hrebenciuc si Miron Mitrea. Desi Gusa nu a vrut sa dezvaluie continutul discutiilor, a declarat pentru HotNews.ro ca "intilnirea a avut ca tema candidatura mea la primaria Capitalei". Gusa a precizat ca Mitrea si Hrebenciuc au venit la sediul PIN, iar intilnirea a durat doua ore. " Nu ne-am inteles si le-am urat sa-si rezolve cit mai repede problemele din partid", a spus Gusa.

Cozmin Gusa a spus pentru HotNews.ro ca subiectul discutiei pe care a avut-o luni cu Mitrea si Hrebenciuc a fost legat de tema campaniei si a candidaturii sale la primaria Capitalei.

"Intilnirea a fost legata de candidatura mea la primaria Capitalei. Am fost o gazda buna, dar nu ne-am inteles. Le-am urat succes si sa-si rezolve cit mai repede problemele interne", a spus Gusa.

"Eu ramin fidel la ceea ce am spus, sint candidatul PIN", a completat Gusa, care a refuzat sa dea alte informatii despre discutie.

Dupa cum sustine Cozmin Gusa, greii PSD i-au cerut intilnirea din cauza procentelor bune cu care este cotat in sondajele de opinie.

In ce-l priveste pe Mircea Geoana, acestuia nu i se pare nimic "nefiresc" ca Mitrea si Hrebenciuc sa discute cu Cozmin Gusa. "Este o perioada in care toata lumea vorbeste cu toata lumea", a spus Geoana, citat pe Mediafax.

Hrebenciuc si Mitrea s-au intilnit cu Gusa in contextul in care in partid aproape s-a luat decizia ca Mitrea sa fie candidatul PSD, iar Sorin Oprescu a anuntat ca nu renunta la candidatura sa ca independent pe care o ia "foarte in serios".