Candidatul Partidului România Mare (PRM) la Primăria Capitalei, Dorel Constantin Onaca, şi-a anunţat duminică priorităţile pentru Bucureşti. Astfel, el promite locuri de parcare gratuite pentru bucureşteni, ca o recompensă pentru plata taxelor şi impozitelor.

Dorel Onaca e candidatul PRM la Primăria CapitaleiFoto: Agerpres

„Mulţumire pentru bucureşteni şi, mai ales, pentru cei care plătesc taxe şi impozite, propun ca parcările din Bucureşti să fie nişte parcări inteligente. Este esenţial ca bucureştenii să fie recompensaţi că plătesc taxe şi impozite şi anume a avea parcări gratuite”, a afirmat Dorel Onaca într-o conferinţă de presă susţinută duminică în Parcul Izvor din Capitală, potrivit News.ro.

Un comunicat de presă al PRM vorbește și de alte priorităţi ale lui Dorel Onaca, „elaborate şi propuse de către Dr. Arhitect Monica Frangulea, candidat PRM la Consiliul General dar şi la Parlamentul European din partea formaţiunii”.

Astfel, priorităţile administrative pentru Capitală ale candidatului PRM la funcţia de primar general sunt:

- Fluidizarea străzilor, Semafoare inteligente, parcări.

- Cantine sociale pentru nevoiaşi şi adăposturi pentru oamenii străzii.

- Consolidarea blocurilor/imobilelor cu bulină roşie si reabilitarea centrului istoric.

- Piste pentru biciclişti , trotinete şi motoscutere.

- Deparazitarea oraşului de şobolani, ploşniţe, Tigrul platanului, căpuşe, ţânţari şi alte insecte precum şi amenajarea spaţiilor verzi în general în parcurile din Capitală.