Anul trecut în februarie, poliția din Pennsylvania a descoperit rămășițe omenești într-un congelator dintr-o casă din Dillsburg. Acum, investigațiile au ajuns la concluzia că era o stratagemă pentru a încasa cecuri de la asigurările sociale. Decedata a fost identificată ca fiind Glenora Delahay, născută pe 3 mai 1906.

Dillsburg, PennsylvaniaFoto: Google

Cynthia Black, nepoata a fost acum arestată sub acuzații de furt, primire de proprietăți furate și profanare de cadavru. Conform raportului polției obținut de CNN, Black a recunoscut că a găsit cadavrul bunicii în casa acesteia din Ardmore și le-a spus polițiștilor că familia ei avea nevoie de veniturile din asigurări sociale ale acesteia. A pus cadavrul într-un congelator din pivnița casei din Ardmore, iar în 2007 l-a transportat la casa proprie din Dillsburg, folosind pensia lui Delahay pentru a-și plăti ipoteca.

Mandatul de arestare a fost emis marți, iar Black a fost arestată miercuri, conform comunicatului de presă al poliției. Nu se știe dacă Black are un avocat. Agentul Kelly Osborne, de la Pennsylvania State Police, a declarat pentru CNN că Black a fost eliberată pe o cauțiune de 50.000 de dolari (CNN )