Sadio Mane și Leroy Sane au avut un conflict în luna aprilie, iar sengalezul l-a lovit în față pe colegul său de la Bayern Munchen. După transferul lui Mane la Al-Nassr, consilierul acestuia a vorbit despre cum a gestionat campioana Germaniei această altercație.

Sadio ManeFoto: Babirad / Andy Knoth / Sipa Press / Profimedia

„Dacă culoarea pielii lui Sadio Mane l-a deranjat pe Leroy Sane, i-a deranjat și pe conducătorii lui Bayern Munchen”

Bacary Cisse, managerul lui Mane, asigură că adevărul nu a ieșit la iveală și a oferit versiunea sa asupra faptelor. Acesta consideră că totul a pornit de la insultele rasiste ale lui Sane la adresa lui Mane și spune că Bayern s-a poziționat de partea germanului.

„Oricine cunoaște fotbalul european știe că Leroy Sane este un băiat foarte arogant, în timp ce Sadio Mane nu a creat niciodată probleme acolo unde a mers.

Leroy Sane a trecut Rubiconul. 30 de minute mai târziu, Sane i-a trimis un mesaj lui Sadio pentru a-și cere scuze. A înțeles că a dat-o în bară. Sadio i-a acceptat scuzele spunând: 'Sper că nu se va mai întâmpla din nou, pentru că sunt foarte mândru de cine sunt'.

Există o lipsă de respect din partea lui Bayern. Este mai mult decât o nebunie. Leroy Sane a negat afirmațiile sale. Bayern l-a sancționat apoi pe Sadio pentru un meci. Dar având în vedere gravitatea problemei, dacă Sadio ar fi greșit, ar fi fost sancționat mai mult.

Dacă culoarea pielii lui Sadio Mane l-a deranjat pe Leroy Sane, i-a deranjat și pe conducătorii lui Bayern Munchen” - Bacary Cisse pentru RMC Sport.

Bacary Cisse s-a declarat nemulțumit și de antrenorul Thomas Tuchel și a negat că Mane ar fi fost amendat cu 500.000 de euro după acest conflict.

„Nu am văzut în statele de plată să fi existat o sancțiune de 500.000 de euro. A fost de 50.000 de euro. Dar de ce nu ați vorbit mai devreme despre toate acestea?

La un moment dat, va fi cuvântul lui Sadio împotriva celui al lui Leroy Sane. Am reușit să gestionăm situația până la sfârșitul sezonului.

Thomas Tuchel și-a cerut scuze față de Sadio pentru că i-a promis că va juca în echipa sa, dar nu s-a întâmplat pentru că avea directive. Conducerea i-a spus să nu-l folosească pe Sadio. I-a spus că extrema stângă e Gnabry, apoi Sadio” - Bacary Cisse.

De știut:

  • Sadio Mane a înscris 12 goluri și a oferit 6 pase decisive în 38 de meciuri jucate pentru Bayern Munchen.
  • Sadio Mane este coleg la Al-Nassr cu Cristiano Ronaldo.