Un bărbat de 23 de ani a murit, iar alte trei persoane, între care un băiat de 14 ani, au fost rănite grav după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat, sâmbătă seara, între Țăndărei și Platonești, în județul Ialomița, transmite Mediafax.

Potrivit ISU Ialomița, în mașina care s-a răsturnat în afara părții carosabile, între localitățile Țăndărei și Platonești, se aflau patru persoane. Un tânăr de 23 de ani a murit, iar un adolescent de 14 ani a fost preluat de un elicopter SMURD, în stare gravă.

„Un bărbat de 23 de ani a fost scos fără funcții vitale, motiv pentru care echipele de intervenție i-au aplicat manevre de resuscitare preț de 50 de minute. Organismul bărbatului nu a răspuns la acestea, fiind declarat decesul lui de către medicul SAJ. Un alt pasager, copil de 14 ani, a fost preluat și transportat către o unitate spitalicească cu un elicopter SMURD. O femeie a fost transportată inițial la spitalul din Țăndărei cu o ambulanță SAJ, fiind adusă apoi la Slobozia. Șoferul, un bărbat de 44 de ani, a fost preluat și transportat la spitalul din Țăndărei cu echipajul SMURD, și a fost transferat ulterior la București”, arată ISU Ialomița.

O femeie, martor la accident, a leșinat și a avut și ea nevoie de ajutor medical, ce i-a fost acordat de echipajul SMURD și a fost transportată la spital. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cauzele producerii accidentului.