Anul 2005 va debuta cu o super lansare: noul album al celor de la The Chemical Brothers, „Push the Button”. O dată cu anunţarea lansării noului album, membrii trupei au anunţat şi faptul că vor susţine şi un turneu de promovare in luna martie. Din păcate, acesta din urmă se va desfăşura numai in Marea Britanie...

După 11 ani de carieră muzicală şi 8 milioane de albume vandute in lume, The Chemical Brothers revine mai devreme decat s-ar fi aşteptat mulţi dintre fani. Acest al cincilea album inregistrat de trupă in studio coţine unsprezece piese.

Primul single, „Galvanize”, pentru care s-a filmat şi un videoclip, a cucerit deja pe majoritatea fanilor. Piesa este interpretată alături de artistul hip-hop Q-Tip. Dacă ascultaţi piesa „Hold Tight London”, veţi recunoaşte probabil că acea care face backing vocals este Anna Lynn, iar pe vocalistul Anwar Superstar il veţi asculta pe „Left Right”.

Din altă zonă muzicală, şi anume cea a rockului, face parte artistul Kele Okereke, care a claborat la realizarea piesei „Believe”. in „Close Your Eyes” veţi recunoaşte colaborările anterioare ale celor de la The Chemical Brothers cu Mercury Rev şi The Flaming Lips.