Primarul municipiului Resita, Liviu Spataru (PNL), il acuza pe vicepresedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Horia Irimia (PNL), de "imixtiune grosolana in activitatea administrativa a municipiului", dupa ce Irimia ar fi initiat pe site-ul sau personal un sondaj referitor la activitatea primariei.

Primarul Liviu Spataru, care este in concediu, a aflat ca aproape jumatate din repondenti o considerau foarte slaba, iar aproximativ un sfert, mai slaba chiar decat in anii anteriori.

Intr-un comunicat de presa, Spataru s-a aratat "stupefiat ca vicepresedintele CJ, Horia Irimia, monitorizeaza pe site-ul personal activitatea primariei, straduindu-se din rasputeri sa o minimalizeze".

El a apreciat demersurile lui Irimia drept "gesturi politicianiste ieftine" si o "goana dupa imagine personala cu orice pret" prin calcare peste cadavre si lipsa de fair-play".

Vicepresedintele CJ Caras-Severin, Horia Irimia, a declarat ca nu isi poate asuma raspunsurile vizitatorilor, pentru ca reflecta opinia acestora, si nu a sa.

El a spus ca sondajul nu se refera la primar, ci la primarie. Irimia a sustinut ca se intelege foarte bine cu Spataru, mai ales ca au fost colegi de facultate si de birou. "Pana la urma, sa-si deschida un site si sa intrebe, la randul sau, ce parere au vizitatorii despre Consiliul Judetean Caras-Severin", a mai spus Irimia.