"Un debut de sezon catastrofal si neasteptat. Atentie, Rennes!", trage alarma "Ouest France". Echipa lui Boloni, locul 4 in campionatul trecut si calificata in Cupa UEFA, este acum ultima in clasament dupa trei etape, fara nici un punct, fara nici un gol marcat, dar cu 8 primite.

0-1 la Lille, apoi 0-3 acasa in derbyul cu Nantes, iar acum dezastrul: 0-4 in fata lui Le Mans, o nou promovata.

"Sintem intr-o situatie delicata. Trebuie sa reactionam cit de repede posibil", avertiza Boloni inaintea partidei de simbata. Planul sau a fost rasturnat in minutul 9. Atunci a ramas fara capitan. Monterrubio a oprit mingea cu mina pe linia portii. Hent, eliminare si penalty. De aici a urmat potopul.

"Le Mans a jucat bine. Noi ne-am facut de ris. Ne e rusine. Sintem pe drumul gresit. N-am altceva sa spun", a declarat dezamagit antrenorul lui Rennes, ironizat de "Ouest France: "Si cind ne gindim ca aceasta echipa fara suflet va juca in Cupa UEFA...".

"A gresit la pauza"

Loti Boloni n-a scapat de critici. Intr-o analiza asupra jocului lui Rennes, agentia "France Presse" i-a reprosat o alegere tactica: schimbarea lui Etienne Didot la pauza.

"Romanul l-a inlocuit pe singurul mijlocas care supravietuise avalansei gazdelor in prima repriza intr-un moment cind echipa sa era condusa cu 2-0 si evolua in zece oameni".