'De trei luni nu mai am prieten, nu de sase, dupa cum s-a scris in ziare. Nu e o tragedie sa nu ai prieten', sustine Elena Basescu, care considera ca e normal sa existe o mica 'pauza' intre relatii.

Despre 'idila' cu Alex Erbasu, mezina familiei Basescu afirma ca se cunosc de multa vreme, mai ales ca fiul regretatului om de afaceri este cel mai bun prieten al fostului sau iubit, Radu Prunaru. 'N-am nici o legatura cu baiatul ala. Il cunosc de multi ani, avem prieteni comuni, dar n-am nici relatie', sustine Elena Basescu.

Cat priveste petrecerea de acum doua saptamani, de la clubul Bamboo, data de prietenul lor comun Mihai Vicol, fiica sefului statului declara ca i se pare normal sa se intretina cu playboy-ul autohton Erbasu, mai ales ca frecventeaza aceleasi cercuri. 'Cand ne intalnim pe undeva prin oras mi se pare normal sa vorbim', crede mezina familiei prezidentiale.

Imaginea Schwarzkopf in Romania

Elena Basescu va lansa in Joia Mare a Pastelui o noua gama de produse pentru ingrijirea parului, produse de Schwarzkopf. 'Lansarea o sa fie pe 5 aprilie, la clubul Kristal, dar nu pot inca sa dau detalii despre contractul meu. Pot spune doar ca e semnat pentru un an si ca poate fi prelungit inca unul' ne-a dezvaluit fiica sefului statului.

Elena a fost aleasa sa promoveze noile produse pentru ca nu are parul vopsit, dar si pentru aspectul sanatos al acestuia.

Alex Erbasu: "Ne stim de zece ani"

Alexandru Erbasu nu recunoaste ca ar avea o relatie sentimentala cu fiica presedintelui. 'Suntem buni prieteni de aproape 10 ani. E adevarat ca iesim impreuna, petrecem mult timp impreuna, dar n-avem o relatie sentimentala. Ne cunoastem de multa vreme', spune Alexandru.

Marea sa iubire: Cristina Anescu

Juniorul Erbasu are 29 ani si se poate mandri ca l-a detronat pe Ion Ion Tiriac din topul preferintelor frumoaselor de Bucuresti. A studiat economia si se ocupa, impreuna cu fratele si mama sa, de firmele de constructii si turism mostenite de la tatal sau, decedat in urma cu trei ani. A avut o relatie de lunga durata cu modelul Cristina Anescu.

Un articolde Maria Musat, Anca Stroe

Integral in Libertatea