Intr-o aparitie televizata la sport.ro, patronul Stelei, George Becali a detaliat iesirea de duminica noapte, cind l-a "desfiintat" pe antrenorul Gheorghe Hagi. "I-am spus lui Hagi ca vreau ca Mirel Radoi sa joace fundas central. El a incercat sa imi explice nu stiu ce. Nu ma intereseaza! Joci cu Radoi la marcaj!"

Becali nu a precizat daca Hagi i-ar fi facut o promisiune ferma privind utilizarea lui pe postul evocat.

"Daca in urmatorul meci, Hagi se va incapatina sa il foloseasca pe Radoi la mijloc, va pleca!"

Finantatorul Stelei a sugerat ca Hagi ar trebui sa accepte sfaturile din jur: "Hagi e un copil rasfatat. Lumea il iubeste prea mult. Si crede ca le stie pe toate! Nu-i asa! Spre exemplu, Piturca este acum cel mai mare specialist, dar a invatat de-a lungul anilor. Eu am trait asta, o stiu!"

"Nu cred in calitatile de antrenor ale lui Hagi! E incapatinat, o tine pe-a lui! Ar trebui sa mai vorbeasca si el cu Jenei, cu Piturca..."

Implicarea lui Becali in vestiar este de notorietate - atit Zenga, cit si Olaroiu au alcatuit distributii de start in functie de preferintele lui Becali.

"MM Stoica spune aseara ca are biletele pe care i le scriam lui Olaroiu cu echipa?!! Ia arata-le, tu, MM! Ce ai tu?"

Becali a adaugat: "Eu stiam ca e nebun putin... Pai se ia cu mine? El nu se gindeste, timpitul, ce rezultate ar avea un audit la Steaua, cu contractele alea?"

Patronul Stelei a precizat ca a avut atita incredere in Mihai Stoica, incit fostul manager avea cifrul de la seiful lui Becali!

Citeste si:

Scandal la Steaua / Gigi Becali l-a pus la zid pe Gheorghe Hagi