Concursul matrimonial vine in contextul in care, in aceasta perioada, se desfasoara interviurile pentru studiul de audienta radio si mai toate posturile au campanii promotionale pentru a-si creste notorietatea.

Sub ochii clarvazatorilor

„Nunta pe NeVe” e gazduita de programul matinal „Dimineata deMenta”, prezentat de Mihai Morar si Daniel Buzdugan. In prima faza a reality-show-ului este aleasa „mireasa”, viitorul norocos urmand a fi cautat in functie de pretentiile fetei si a testelor la care il vor supune prezentatorii. Dintre cinci concurente, in decursul a cinci saptamani, va ramane doar una.

Apoi, vor fi selectati cinci necunoscuti, care vor fi prezentati in cadrul „Diminetii deMenta”, iar mireasa il va cere de sot, in direct, pe unul dintre ei.

Cei doi se vor intalni pentru prima data la primarie, unde daca sunt hotarati se vor „lua”, urmand sa spuna „da” si la biserica, iar daca nu, vor petrece la un party organizat de Radio 21 si isi vor lua la revedere.

Cei 10 concurenti (cinci baieti si cinci fete) vor trece prin mai multe probe de foc, care ii vor scoate la iveala pe cei mai potriviti pentru a forma un cuplu.

Pentru aceasta, in cadrul emisiunii vor fi prezenti experti precum psihologul Mirela Zivari, clarvazatoarea Madame Lenoir, consilierul marital Monica Anghel si consilierul pentru viata privata Izabela Ionita.

Mihai Morar si Daniel Buzdugan vor sta de vorba in direct cu parintii, cu prietenii, cu fosii parteneri de viata si chiar cu dusmanii concurentilor, pentru a scoate la iveala aspecte concrete din viata celor care sunt in cautarea sufletului-pereche.

Gazdele show-ului sunt hotarate sa apeleze chiar si la detectorul de minciuni.

Integral in Evz