Sedinta convocata de consilierii locali ai PNL, PD si PUR, fara acceptul primarului Dumitru Nicolae a nascut aprigi discutii in rindul clasei politice galatene. Convocarea a fost in cele din urma atacata in contencios de catre edilul sef al Galatiului.

"Procedura de convocare a sedintei a fost atacata in contencios de domnul primar care considera ca este ilegala. Daca domnii de la PNL, PD si PUR vor trece si peste acest viciu de procedura si vor tine totusi sedinta am vrea sa le atragem atentia ca nu intrunesc numarul total de consilieri, astfel incit hotaririle pe care le vor lua sa fie legale", a precizat purtatorul de cuvint al PSD Claudiu Brinzan.

Acesta a adacugat ca sedinta "a pornit cu stingul de la inceput" totul fiind pe linga lege, iar in acest moment este asteptata decizia organelor competente care se vor exprima asupra legalitatii sedintei convocate de consilierii PNL, PD si PUR. Mentionam ca, pe ordinea de zi a sedintei erau trecute aprobarea unor schimbari in conducerile societatilor aflate in subordinea consiliului local.