Situatia din Armenia se mentine calma, fiind in totalitate controlata de autoritati, in a patra zi de la instaurarea starii de urgenta, sustin fortele de ordine armene, potrivit Itar-Tass, citat de Rador.

Autovehiculele arse si distruse in timpul confruntarilor de la Erevan au fost ridicate, fiind curatat asfaltul si refacute vitrinele magazinelor distruse, unde au avut loc violente stradale.

Subunitati ale Armatei nationale au fost mobilizate pentru a controla principalele retele din Erevan. Masinile blindate pazesc sediul Casei Guvernului, al Ministerului Armean de Externe, precum si sediile altor institutii de stat din capitala Armeniei, care sunt pazite de militari imbracati in veste anti-glont, inarmati cu arme automate si aruncatoare de grenade.

Autoritatile au preluat controlul asupra podurilor, barajelor si retelelor de transport care fac legatura cu capitala Armeniei, Erevan.

Principalul lider al opozitiei din Armenia a promis, insa, ieri, continuarea protestelor impotriva rezultatelor oficiale la scrutinul prezidential, despre care sustinea ca ar fi fost falsifcate.

Presedintele armean Robert Kotcharian a proclamat, sambata seara, starea de urganta pana in data de 20 martie in urma violentelor din cursul zilei de sambata.