Doua autoturisme au fost ingropate aproape in intregime de o viitura care a antrenat cantitati mari de pietris, produsa, duminica seara, in urma unei ploi torentiale, in zona Fantanii lui Botorog, din localitatea Zarnesti, judetul Brasov, relateaza News.ro. In urma incidentului, nu s-au inregistrat victime, iar masinile au fost scoase de catre pompierii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Brasov.

Masini ingropate de viitura in ZarnestiFoto: Facebook/ ISU Brasov

Potrivit informatiilor furnizate de catre reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Brasov, duminica seara, doua autoturisme au fost ingropate in proportie de 80 la suta de o viitura produsa in urma ploii abundente si care a antrenat cantitati mari de pietris, in zona Fantanii lui Botorog, din localitatea brasoveana Zarnesti.

In urma incidentului, nu s-au inregistrat victime, iar pompierii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Brasov s-au deplasat in zona pentru a evalua situatia.

Potrivit aceleiasi surse, in cursul zilei de luni, un echipaj a fost prezent in zona unde a avut loc incidentul pentru a asigura masurile de protectie in momentul in care masinile erau scoase, lucru care s-a intamplat in jurul orei 11.00.

Echipajele ISU Brasov au actionat luni cu o motopompa si pentru scoaterea apei ajunse in beciurile a trei locuinte din Zarnesti.