In cursul dupa-amiezii de vineri, 7 iulie, liderul PSD Campia Turzii, Marius Bordea, s-a intalnit timp de circa o ora, cu liderul PD-ului din localitate, Cristian Haiduc. Pentru a evita sa fie vazuti impreuna, Bordea si Haiduc si-au dat intalnire la restaurantul AS, situat intre localitatile Turda si Tureni, la soseaua principala, fiecare deplasandu-se la locul intalnirii cu masina personala.

Ba mai mult, tot acolo a sosit si un alt personaj important din PD-ul judetean, Ramon Moldoveanu. Acesta este presedintele patronatului PD din judet si patronul societatii Arhinstal din Cluj. Societate la care Marius Bordea a fost angajat, dupa ce a plecat din combinatul metalurgic Mechel. Cei trei au discutat amical minute in sir, semn ca nu era vorba de discutii in contradictoriu.

Surprinsi la iesire

Marius Bordea si Cristian Haiduc au fost surprinsi de aparatul fotografic la iesirea din local. In timp ce Cristian Haiduc nu a spus nimic, disparand rapid cu masina parcata in apropiere, Marius Bordea a incercat sa dea o alta interpretare intalnirii. “Am discutat altceva.

L-am chemat la nunta la fiul meu, care se casatoreste la finele lunii”, a motivat Bordea intalnirea de o ora, desfasurata intr-un loc ferit, in prezenta liderului PD de la Cluj. Insa, calmul lui Bordea nu s-a transmis si PD-istului Ramon Moldoveanu. Acesta l-a amenintat pe fotoreporterul de la ziarul Obiectiv: “Daca ai sti cine sunt, ai avea somnul mai scurt noaptea”.

Din informatiile pe care le detinem, Ramon Moldoveanu nu avea girul conducerii PD de la judet sa participe si sa mijloceasca o intalnire intre liderii PSD si PD din Campia Turzii.

Intalnirea, intr-un moment important

Intalnirea dintre Bordea si Haiduc s-a produs intr-un moment asgitat alk vietii politice locale. Ata dupa cum publicatia noastra v-a dezvaluit saptamana trecuta, “coalitia anti-PSD”, formata din consilierii PNL-PD-PRM-PC-UDMR-PNTCD si independentul Cornel Popovici, au pus la cale un plan pentru a-l schimba din functie pe viceprimarul PSD Ioan Tulai.

In locul lui urma sa ajunga unul dintre consilierii Alexandru Tulai (PRM), Adrian Antal (PNL) sau Avram Gal (PNTCD). Intelegerile s-au perfectat cu cateva zile inainte de intalnirea lui Bordea cu Haiduc, acesta din urma negociind detaliile cu viceprimarul liberal din Turda, Sorin Saveanu si cu liderul PNL Campia Turzii, Iosif Sandor.

Din cate se pare, schimbarea viceprimarului PSD obtinu-se girul conducerii Aliantei de la nivel judetean. In aceste conditii, Cristian Haiduc va trebui sa dea explicatii in ceea ce priveste intalnirile conspirative cu liderii PSD.

Haiduc s-a intalnit si cu Petre Pop!

Dupa cateva ore de la intalnirea Bordea - Haiduc, liderul PD s-a mai intalnit cu un personaj important din filiala locala a PSD Campia Turzii, respectiv cu consilierul local Petre Pop, care este si vicepresedinte al PSD-ului. Acesta a venit cu masina personala la localul “Gozner”, patronat de Cristian Haiduc, unde a fost intampinat de acesta din urma.

Dupa ce au dat mana, cei doi au intrat in interiorul cladirii, unde au stat o perioada lunga de timp. Din cate se pare, Pop si cu Haiduc au discutat pe tema impiedicarii schimbarii viceprimarului Tulai, precum si despre faptul ca Haiduc a fost surprins la discutii cu Bordea de catre ziaristii de la Obiectiv.