Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, l-a acuzat, joi, pe primarul Capitalei, Sorin Oprescu, ca ar face afaceri cu Elena Udrea, Bogdan Buzaianu si Costel Bobic si ca ar intentiona sa vanda RADET. Primarul sectorului 5 sustine ca Sorin Oprescu ar face deplasari in strainatate, cum ar fi la Geneva, cu "avionul domnului Buzaianu", iar prin votul consilierilor generali si de sectoare, activitatea de salubrizare din Capitala a fost trecuta in subordinea primarul general.

  • "Acum nu se fac licitatii pe ceea ce inseamna salubrizarea pentru ca se incearca cu acest Buzaianu sa se faca mai multe firmulite de off-shore pentru a prelua activitatea de salubrizare. (...) Se doreste si concesionarea RADET si vanzarea exact ca pe modelul Apa Nova", a afirmat Marian Vanghelie, citat de Mediafax.
  • Intrebat ce atitudine va adopta daca Sorin Oprescu va veni la congresul PSD de sambata, Vanghelie a raspuns ca "Daca vine, parerea mea este buna, dar numai daca poate sa de debaraseze de avionul particular al lui Buzaianu, daca poate sa se debaraseze de Buzaianu, de Bobic, de afacerile cu PDL si daca ne spune sincer, ca eu il cred, ca nu are nicio legatura cu Buzaianu si cu Udrea. Daca va spune asta si eu il cred, atunci este binevenit, pentru ca avem nevoie de toate fortele ca sa scapam de Traian Basescu. Dar nu putem sa ne pacalim ca putem sa scapam de Traian Basescu facand bani cu echipa lui".