Urmaresc cu atentie vizita lui Traian Basescu la Chisinau. Presa on line de-acolo urmareste cu mare atentie orice miscare a presedintelui, de la faptul ca a gustat din painea moldoveneasca atunci cand a aterizat pe aeroportul de la Chisinau, pana la faptul ca a luat aceeasi masina cu presedintele Ghimpu, care l-a intampinat, scrie Anne Marie Blajan pe blogul sau.

Ei bine, ascultand o emisiune pe Jurnal.tv, inteleg ca delegatia romana mananca la Casa Vinului si ca acolo, in meniul presedintelui Romaniei ar fi "ciorba de prepelita si costite la gratar". Acum nu stiu daca se confirma aceasta informatie, dar mi se pare amuzanta.

Ideea este ca presa de la Chisinau pare sa urmareasca vizita lui Basescu asa cum urmarim noi vizitele presedintilor americani. Numai atunci am remarcat atata mobilizare de forte, atatea informatii, de la cele de politica externa la cele mondene.

Tot pe acelasi site am vazut si momentul in care presedintele roman a fost la monumentul lui Stefan cel Mare unde, chiar in ciuda ninsorii si a temperaturilor scazute, erau oameni adunati sa il vada pe presedinte. Unimedia spune ca au fost 800 de persoane.

Citeste continuarea si comenteaza pe blogul lui Anne Marie Blajan.