Presedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a scris marti peFacebookca mesajul Departamentului de Stat al SUA este o atentionare de care trebuie sa se tina cont, chiar daca e facuta intr-o maniera mai putin diplomatica. Mai multi, potrivit acestuia, pe langa faptul ca aceasta comisie nu isi justifica existenta, s-a decredibilizat prin numirea in fruntea ei pe autorul Ordonantei 13.

"Mesajul Departamentului de Stat al SUA cu privire la activitatea Comisiei speciale pentru modificarea legilor justitiei este o atentionare de care trebuie sa se tina cont, chiar daca e facuta intr-o maniera mai putin diplomatica.

Amintesc ca presedintele Traian Basescu a vorbit despre faptul ca aceasta comisie nu isi justifica existenta, ca nu era nevoie de o comisie speciala pentru modificarea in Parlament a legilor justitiei.

Mai mult, respectiva comisie s-a decredibilizat prin numirea in fruntea ei a fostului ministru, Florin Iordache, autorul celebrei Ordonante 13 care a scos in strada sute de mii de romani", a scris Eugen Tomac pe Facebook.