Filiala Mehedinti a Partidului Miscarea Populara (PMP) a hotarat sa propuna si sa sustina candidatura Elenei Udrea la Presedintie, a declarat joi, pentru Agerpres, presedintele acesteia, Eugen Golea.

Potrivit sursei citate, in timpul strangerii de semnaturi pentru sustinerea candidaturii lui Cristian Diaconescu foarte multi alegatori si-au exprimat hotararea de a-si da votul Elenei Udrea, intrucat 'nu il cunosc pe actualul candidat'.

"Din aceasta cauza, procesul de strangere a semnaturilor este dificil. Am strans aproape o mie de semnaturi, dar este insuficient pentru a-i asigura ascensiunea la Cotroceni. Cei care il cunosc pe domnul Diaconescu ii reproseaza ca nu ia atitudine publica fata de unele chestiuni politice actuale", a afirmat Golea.

El a mai aratat ca joi a avut loc o intrunire a Consiliului Executiv Judetean al PMP in care toti membrii si-au aratat disponibilitatea de a o sustine pe Elena Udrea la Presedintie, decizia urmand sa fie transmisa Colegiului National al formatiunii politice, care se va intruni marti, la Palatul Parlamentului din Bucuresti.