Intr-un comunicat remis redactiei Hotnews, Mircea Dusa, ministrul pentru relatia cu Parlamentul, il corecteaza pe fostul premier Mihai Razvan Ungureanu, care a sustinut intr-un interviu Hotnews ca guvernul condus de el a adoptat o singura ordonanta de urgenta. Va prezentam in continuare comunicatul integral.

UPDATE Mihai Razvan Ungureanu a precizat, in replica la comunicatul ministrului Mircea Dusa, ca s-a referit la perioada primei luni din mandatul guvernului sau. In prima luna de mandat guvernul Ungureanu a adoptat o singura ordonanta de urgenta, in timp ce guvernul Ponta a adoptat opt, a mai spus M.R.Ungureanu.

"Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu minte sau nu are tinere de minte. Intr-un interviu acordat HotNews.ro, Mihai Razvan Ungureanu afirma ca Guvernul pe care l-a condus a dat numai o ordonanta de urgenta, iar guvernul Ponta a dat pana acum 8."

"Ii improspatez memoria fostului premier, afectata probabil de sedinta papioanelor, si ii atrag atentia ca, in realitate, Guvernul Ungureanu a adoptat (acesta e termenul corect din punct de vedere juridic) nu mai putin de 13 ordonante de urgenta (numar care, se pare, i-a purtat ghinion). Daca are dubii in legatura cu aceasta cifra, il invit sa rasfoiasca Monitorul Oficial al Romaniei. Ar fi pentru domnia sa, un gest SALUTAR."