Cunoscuta cantareata americana Mariah Carey a fost victima unui furt comis vineri noaptea in resedinta sa din Los Angeles. Indivizi mascati au patruns in vila cantaretei si au sustras obiecte in valoare de 50.000 de dolari, relateaza online ziarul spaniol ABC, citat de Agerpres.

Potrivit portalului TMZ, indivizii au patruns in vila printr-o fereastra, situata la primul etaj al imobilului. Politistii care au ajuns la fata locului au gasit o scara abandonata la parterul vilei.

Artista se afla vineri seara la New York impreuna cu gemenii sai, astfel incat acasa nu se afla nimeni. Desi alarma imobilului s-a activat, nu era prezent niciun agent de paza pentru a putea avertiza politia.

Sambata la ora 6 dimineata, cand a sosit personalul de menaj, politia a fost informata despre cele intamplate.

Desi Mariah Carey are o colectie impresionanta de bijuterii, hotii au furat doar obiectele de valoare gasite in dressing room-ul artistei, precum mai multe perechi de ochelari de soare si genti de firma.

Carey nu este singura celebritate, cu resedinta in Los Angeles, victima a hotilor in ultimele luni.

Si alte vedete precum Jason Derulo, Scott Disick, Kendall Jenner, Alanis Morissette sau David Spade au denuntat furturi din vilele lor.