Un guvernator rus a fost apostrofat de presedintele Dmitri Medvedev pentru ca scria pe platforma de micro-blogging Twitter, chiar in timpul unei sedinte importante la Kremlin, informeaza Russia Today.

"Nikita Yurievich Belykh (guvernatorul regiunii Kirov) posteaza ceva pe pagina sa de Twitter chiar in acest moment, in timpul sedintei Consiliului de Stat, de parca n-ar avea nimic altceva de facut", a spus Medvedev in timpul intrunirii.

"A scris ca ideea privind liceele de stat ii apartine", a adaugat Medvedev. "Sunt absolut de acord cu tine, a fost ideea ta, nu a mea, ceea ce nu o face mai putin relevanta", a continuat presedintele rus.

Pe durata primei ore de sedinta, Nikita Belykh a postat pe pagina sa de Twitter peste zece mesaje cu detalii despre intrunire si comentarii asupra declaratiilor colegilor.

Cu toate acestea, remarca presedintelui nu a pus capat "postatului" pe Twitter, mai multi membri ai consiliului alaturandu-i-se guvernatorului in schimbul de mesaje online, inclusiv consilierul prezidential Arkady Dvorkovich.

Medvedev insusi este cunoscut ca un mare fan al gadget-urilor, avand de asemenea un cont de Twitter.