Fanii americani ai serialului "Lost" pot rasufla linistiti: Administratia Prezidentiala i-a asigurat ca discursul presedintelui Barack Obama despre starea natiunii nu se va suprapune cu premiera ultimului sezon al serialului, programat pentru data de 2 februarie, relateaza AFP.

Televiziunea americana ABC a rezervat un segment de trei ore special pentru acest prim episod din sezonul final "Lost", insa fanii serialului se temeau ca presedintele Obama va alege aceeasi data pentru iesirea anuala in fata poporului american, care de obicei este programata pentru ultima zi de marti din ianuarie.

Cele mai multe televiziuni americane isi suspenda programul obisnuit atunci cand presedintele isi prezinta discursul despre starea natiunii. Cu toate acestea, purtatorul de cuvant al Casei Albe le-a spus jurnalistilor ca nu vede "o situatie in care milioanele de oameni care spera sa vada cum se termina 'Lost' sa fie dati la o parte de presedinte".

Casa Alba nu a spus, insa, cand a ales presedintele Obama sa isi sustina discursul care, potrivit AFP, va avea drept principal subiect reforma sistemului de sanatate.

Serialul "Lost", care urmareste povestea unor naufragiati pe o insula misterioasa, a fost lansat in 2004 si are milioane de fani in intreaga lume.