Larry King, prezentatorul septuagenar de la CNN, a fost coplesit de noua Era Obama, entuziasmat ca fiul sau cel mai mic (din cea de-a saptea casatorie) isi doreste sa fie... negru. "Cred ca e vorba de a fi negru, adica noul negru", scrie jurnalistul britanic Toby Harnden pe blogul sau.

Intervievandu-l in emisiunea de joi seara pe celebrul Bob Woodward, Larry a izbucnit: "Fiul meu cel mic, Cannon, de opt ani, spune ca acum vrea sa fie negru. Nu glumesc. Zice ca ar avea multe avantaje. Negrul e la moda. Asta e ultimul trend?"

Distinsul scriitoras din epoca Watergate, vizibil incomodat, a raspuns: "Pai, se poate", si a povestit despre fiica sa, Diana, careia i-a placut discursul inaugural al lui Obama, inainte de a dirija cu precautie discutia spre marinimia lui si G Bush si despre cum s-a retinut acesta de a-l “ataca sub centura pe succesorul sau la Casa Alba".

Putea sa fie mai rau, Bob, comenteaza Toby Harnden. Cu ceva timp in urma, lui Larry i-a scapat ca lucrurile se schimba atat de repede, incat vom putea vedea in curand o lesbiana in Biroul Oval. "Cine s-ar fi gandit?", a spus Larry la emisiunea sa difuzata pe postul de radio californian KIIS. “Nu pot sa cred. Pai, in ritmul asta, in zece ani vom avea... ce, o lesbiana?"