(P) In cadrul conferintei «Lead without Title» , Robin Sharma va aborda, printre altele, subiecte cum ar fi "Metode concrete ce ajuta echipa sa devina lider in domeniu si sa atinga excelenta durabila", "Cum se creaza echipe ultraperformante si culturi organizationale de leadership", "Importanta asumarii responsabilitatii", "Strategii folosite de oameni de top din organizatii de elita" si "Instrumente pentru atingerea potentialului maxim".

Robin SharmaFoto: Finmedia

Evenimentul, organizat de Finmedia, avand ca partener compania Coface, sponsori CMU si Cocor Spa, si cu sustinerea Cariere, va avea loc in data de 29 septembrie 2010 la Hotel J.W. Marriott, Bucuresti.

Robin Sharma este cotat ca unul dintre cei mai populari lideri de conferinte si vorbitori pe teme de leadership si dezvoltare personala, iar prezentarile sale sunt inspirationale, pline de idei, bogate in tactici din lumea reala. In cadrul acestui seminar de leadership Sharma va prezenta solutii, tehnici si strategii manageriale, pe care oricine le poate aplica pentru o dezvoltare personala si profesionala de succes.

Descoperiti-va geniul

«Geniul nu este apanajul catorva oameni iesiti din comun. Si tu, si eu, avem dreptul sa purtam acest nume si sa apartinem acestei categorii, daca alegem sa facem asta. Iata o idee importanta: Concentrati-va asupra oricarui domeniu sau competente, urmarind neobositi sa va perfectionati zi de zi, cu pasiune pentru performanta, si in trei pana la cinci ani, veti ajunge la un asemenea nivel de competenta (si intuitie), incat veti fi considerati geniali. Concentrarea, plus progresele zilnice, plus timpul investit, egal geniu. Intelegeti bine aceasta formula, si viata dumneavoastra nu va mai fi aceeasi.», sustine Robin Sharma.

«Michael Jordan a fost un baschetbalist de geniu. Dar oare, succesul sau spectaculos de pe teren s-a datorat numai calitatilor lui naturale? Categoric nu. El a folosit calitatile cu care l-a inzestrat natura, si a aplicat formula: concentrare, plus progrese zilnice, plus timpul investit, egal geniu. Nu a incercat sa fie bun la cinci sporturi diferite. Nu si-a risipit atentia. S-a concentrat numai asupra performantelor in baschet. Si a reusit.

Aflati in ce domeniu excelati - in ce domeniu sunteti geniali. Descoperitiva talentele, si apoi munciti nebuneste ca sa le cizelati. Una din abilitatile cele mai importante de leadership personal este cunoasterea de sine. Aflati in ce domeniu sunteti cu adevarat buni!», ne indeamna Robin Sharma.

Despre Eveniment

In cadrul evenimentului de la Bucuresti, Robin Sharma va aborda subiecte, cum ar fi: strategiile avansate pe care oameni de elita din cele mai de succes organizatii din lume le folosesc, cum sa creezi o cultura organizationala de top, necesitatea dezvoltarii personale si metode adecvate de invatare continua, cum sa stabilesti un echilibru intre viata personala si cea profesionala, tactici de a vedea oportunitatea in fiecare provocare.

Atat companiile cat si persoanele fizice interesate sa participe la eveniment pot opta pentru unul dintre pachetele: General, Executive si VIP, cu preturile 244 euro, 332 euro si respectiv 496 euro fara TVA.

Seminarul va reuni membrii echipelor de top si middle management ale organizatiilor din Romania, expati, profesionisti aspiranti, si pe toti cei care sunt preocupati de dezvoltarea personala si profesionala. In acest moment mai sunt disponibile aproximativ 100 locuri din cele 600 puse in vanzare.