Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL la Primăria Capitalei, l-a ironizat duminică pe liderul PSD Marcel Ciolacu, după ce acesta i-a cerut să se retragă, precum și în legătură cu prima alegere de candidat pentru funcția de primar, respectiv Cătălin Cîrstoiu, retras în urma dezvăluirilor HotNews, spunând că a mai albit în ultima lună şi îl întreabă dacă este stresat.

Marcel Ciolacu si PiedoneFoto: Colaj / Sursa foro: Inquam
  • „Marcel, iar mi-aţi numărat steagurile? Am multe, ştiu! VĂ stresez, nu-i aşa? Stai liniştit! Am multe doar pentru că, vreme de 30 de ani, am muncit pentru oameni, am ascultat nevoile oamenilor, am rezolvat tot ce am putut din nevoile oamenilor şi am respectat mereu oamenii! De aceea am steaguri multe, Marcel! Dacă şi VOI veţi munci, cândva, pentru oameni, veţi avea şi voi steaguri pe casă! Momentan, salivaţi la ale mele, ca pisica la şuncă! Văd c-ai mai albit în ultima lună! Stresat? Eşti bine?”, a scris Cristian Popescu Piedone, duminică pe Facebook.

De asemenea, Piedone face referire și la Cătălin Cârstoiu, la care coaliția PSD-PNL a renunțat.

  • „Am văzut că îți luaseși doctor pe lângă tine, într-o vreme! Am crezut că ai niscaiva beteșug și ți-am urat, în gând, sănătate! Apoi, cred că ți-a pus diagnostic greșit și l-ai alungat!Că voiai regim cu trufe!”, a continuat candidatul PUSL la Primăria Capitalei.

El a adăugat că l-ar invita pe Ciolacu la masă, fiindcă se mănâncă peşte astăzi, însă îl serveşte cu usturoiu şi „n-aş vrea să faci alergie”.

  • „Astăzi se mănâncă peşte! Te-aş invita la masă, dar îl servesc cu usturoi, ca tot românul gurmand, şi n-aş vrea să faci alergie! Să fii sănătos! Apropo: degeaba ţi-ai pus la masă trufe degerate, că tot la parizer îţi este gândul!”, a conchis Piedone.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, i-a cerut marți seară „prietenului” Cristian Popescu Piedone să se așeze la masă împreună și să o susțină pe Gabriela Firea în cursa pentru primăria Capitalei.

Actualul primar al Capitalei Nicuşor Dan se află pe primul loc în intenţiile de vot ale bucureştenilor pentru postul de primar general, cu 31% din opţiuni, urmat de Gabriela Firea cu 24% şi de Cristian Popescu Piedone - 20%, conform unui sondaj Avangarde, care indică şi că 42% dintre bucureşteni sunt mulţumiţi de modul în care arată lucrurile în oraş.

Gabriela Firea şi-a depus, duminică la Biroul Electoral Municipal, candidatura pentru Primăria Capitalei.