Circulatia pe Bulevardul Kiseleff din Capitala, intre intersectia cu Strada Mincu si Piata Victoriei, va fi inchisa incepand de vineri, de la ora 22:00, pana duminica, la ora 14:00, pentru proiectul "Via Sport". Primaria Capitalei ii invita pe bucuresteni sa faca sport in aer liber, astfel ca pe Soseaua Kiseleff, intre Piata Victoriei si intersectia cu str. Ion Mincu, au fost amenajate terenuri de baschet, de tenis de picior si de badminton, precum si mese de ping-pong si de fusball, anunta Agerpres, citand Primaria Capitalei.

Proiectul, care face parte din Campania 'Capitala Creste Verde', a inceput in 17 iulie si s-a desfasurat in fiecare weekend, 8 august urmand sa fie ultima zi in care bucurestenii vor putea face sport pe Soseaua Kiseleff.

Toate echipamentele sportive - mesele de biliard, cele de ping-pong si panourile de baschet - vor fi donate unor scoli bucurestene.

"Prin Via Sport, Primaria Capitalei promoveaza sanatatea prin miscare, transformand o artera intens circulata intr-o zona pietonala, dedicata sportului in aer liber", se arata in comunicatul PMB.